SKVGOL trapt af op Bevrijdingsfestival Limburg

Afgelopen zaterdag vond de aftrap plaats van de Sena Performers Clubtour van het Bevrijdingsfestival Limburg. In een intieme setting, vanwege corona, zal deze Clubtour zes steden aandoen. Op uitnodiging van Sharik Derksen van het Bevrijdingsfestival Limburg doet de SKVGOL eveneens zes keer haar verhaal.

De eerste avond in de Muziekgieterij in Maastricht had meteen een bijzondere lading. Op 9-11 de vrijheid vieren‚Ķ Terwijl ik mocht vertellen over mijn uitzendervaringen in Afghanistan. Een land dat helaas weer volop in het nieuws is. Ik vertelde over een volk dat gastvrijheid met hoofdletters schrijft. Door de ogen van de Afghanen kijkend naar Nederland realiseer ik me dat niet zomaar alles vanzelfsprekend is hier. Het is een mooi bruggetje naar onze Stichting die aandacht en waardering voor ge√ľniformeerden in Nederland wil stimuleren. Even een moment tussen alle mooie muziek om de aanwezigen te herinneren dat vrijheid, zorg en veiligheid onze blijvende aandacht verdienen. Zondag 12 september deed de Clubtour de C-Mill in Heerlen aan en ook daar waren we aanwezig.

Wil je de komende weken nog een Clubtour meemaken en ook ons verhaal horen? Ga dan naar de website van het Bevrijdingsfestival Limburg op www.bevrijdingsfestivallimburg.nl voor meer informatie.

Claudia Bisschops